1 december 2023
Fotopagina VVL
Fotossturen
 

 
 
 
 
Albums Foto's sturen

Al uw tuinfoto's zijn van harte welkom voor plaatsing op de Levenslust fotopagina. Bloemen, groente, oogst, de 4 seizoenen, speciale gelegenheden of bijzondere gebeurtenissen op het complex, de natuur, opa met kleinkinderen etc. Het mag allemaal. Ga eropuit met uw digitale camera en stuur ze in ! Missschien wordt een van uw foto's wel de foto van de maand !

U kunt op 2 manieren foto's naar de vereniging sturen. U moet zelf even beoordelen wat voor u de makkelijkste manier is.

1. Verzenden met WeTransfer

Via de gratis online service van WeTransfer kunt u bestanden verzenden naar iemand t/m wel 100 mb.

WeTransfer

3. Per e-mail

U kunt uw foto's ook zelf per e-mail verzenden naar:

Bovenstaand adres kunt u ook gebruiken voor de verzending via YouSendIt. Nu denkt u misschien "waarom heb ik dan WeTransfer nodig ?" Wel nu omdat providers als zeelandnet en andere bekende providers een verzend en ontvang mailbox limiet hebben. Dit houdt in dat u bijvoorbeeld bij zeelandnet geen mails mag verzenden die groter zijn dan 15 mb en de vereniging kan niet meer dan 20 mb tegelijk ontvangen. Wilt u dus gewoon een paar foto's verzenden dan kan dat gerust per e-mail maar worden het meer dan zeg maar 8 mb's doe het dan via WeTransfer.

Tip ! Foto's verkleinen

U kunt de foto's eventueel ook eerst van formaat wijzigen (naar bijv. 1024 x 768) voordat u ze gaat verzenden. Dit scheelt aanzienlijk in bestandsgrootte.

Sponsor van Levenslust