27 november 2022
Fotopagina Volkstuinvereniging Levenslust
Fotossturen

 
 
 
 
Albums Foto's sturen

Al uw tuinfoto's zijn van harte welkom voor plaatsing op de Levenslust fotopagina. Bloemen, groente, oogst, de 4 seizoenen, speciale gelegenheden of bijzondere gebeurtenissen op het complex, de natuur, opa met kleinkinderen etc. Het mag allemaal. Ga eropuit met uw digitale camera en stuur ze in ! Missschien wordt een van uw foto's wel de foto van de maand !

U kunt op 3 manieren foto's naar de vereniging sturen. U moet zelf even beoordelen wat voor u de makkelijkste manier is.

1. Via de inzend pagina

Via de inzend pagina kunt u tot maximaal 6 foto's tegelijk versturen. De totale grootte mag niet meer zijn dan 8 mb.

Klik hier om naar de inzend pagina te gaan

2. Verzenden met WeTransfer

Via de gratis online service van WeTransfer kunt u bestanden verzenden naar iemand tm wel 100 mb.

Klik hier voor meer informatie en een link naar WeTransfer

3. Per e-mail

U kunt uw foto's ook zelf per e-mail verzenden naar:

tuinfotos  dan het welbekende  @  en dan  volkstuinlevenslust.nl

Bovenstaand adres kunt u ook gebruiken voor de verzending via YouSendIt. Nu denkt u misschien "waarom heb ik dan YouSendit nodig ?" Wel nu omdat providers als zeelandnet en andere bekende providers een verzend en ontvang mailbox limiet hebben. Dit houd in dat u bijvoorbeeld bij zeelandnet geen mails mag verzenden die groter zijn dan 15 mb en de vereniging kan niet meer dan 20 mb tegelijk ontvangen. Wilt u dus gewoon een paar foto's verzenden dan kan dat gerust per e-mail maar worden het meer dan zeg maar 8 mb's doe het dan via YouSendIt.

Tip ! Foto's verkleinen

Als u het besturingssysteem Windows Vista of Windows 7 op uw computer heeft kunt u foto's voordat u ze verzendt verkleinen. U doet dit door de foto's die u wilt verzenden te selecteren met Ctrl ingedrukt en vervolgens op de selectie rechtermuisknop. Vervolgens kies u voor Kopieren naar en dan E-mailontvanger. U krijgt dan eerst een handig venster waarin u het formaat kan wijzigen. Kies dan voor 1024 x 768 (niet minder dus geen 800 bij 600).

Sponsor van Levenslust