1 december 2023
Fotopagina VVL
Vereniging2012
 

 
 
 
 
Albums Vereniging 2012

Foto's van de vereniging in 2012

01 Receptie Nieuwe jaar

Onder het genot van een hapje en een drankje konden we elkaar op zaterdag 7 januari weer de hand schudden en wensen overbrengen voor het nieuwe jaar. Het was weer smullen en gezellig.

01 Verbouwing porto-cabins

Afgelopen zomer, met de open dag, hebben wij de opbrengst van de verkopen willen besteden aan het opknappen van de units (tuinwinkel en werkplaats) De opbrengsten waren niet genoeg maar toch moest het werk gebeuren i.v.m. het verkrijgen van een definitive vergunning. Zie hier het resultaat dank zij een paar ijverige bestuursleden.

Namens het bestuur,

Ruud

02 Informatieavond nieuw seizoen

Het voorjaar komt er weer aan en dan maak je weer een tuinplan. De leden kregen hier uitleg over door Eddy Heerschop op deze informatieavond.

03 Algemene Ledenvergadering

Dinsdag 20 maart was er de Algemene Ledenvergadering.

Foto's: Fons Wijnacker

08 Fotoverslag barbecue

Het is ondertussen bijna een jaarlijkse traditie om een barbecue te organiseren voor de leden. Op zaterdag 11 augustus was het weer zover. Het geluk kon niet op dat het een tropische avond was. Iets wat we natuurlijk niet van te voren wisten toen deze datum gepland was. Het was een uitstekende gelegenheid voor leden om elkaar beter te leren kennen of om weer is lekker bij te praten onder het genot van een hapje en een drankje. Een impressie in dit fotoalbum.

Sponsor van Levenslust