5 maart 2024
Fotopagina VVL
Tuinfotos2008
 

 
 
 
 
Albums Tuinfoto's 2008

Foto's van bloemen, groente, fruit en andere bijzondere gebeurtenissen in 2008

07 Gat boven het complex in juli

Is u het al is opgevallen dat als de donkere wolken samenpakken boven Vlissingen dat er altijd net boven het complex van onze vereniging een gat ontstaat waar het lekker mooi weer blijft !

07 Jong geleerd is...

Ook kleinkinderen hebben soms een stukje eigen tuin. Kijk maar bij Hans Arendse.

  

07 Theo kweekt voor het Witte Huis

Hij was pas nog op Omroep Zeeland te zien. Theo, hij kweekt zijn groente speciaal voor het Witte Huis, een voorziening voor thuislozenzorg en nachtopvang in de binnenstad van Vlissingen. Misschien heeft u hem wel is zien rijden met een kar vol met groente. Het wordt allemaal met liefde en dankbaarheid gekweekt in mooie strakke rijen op z'n tuin.

09 De winnaars in beeld

Levenslust Kleurrijk als nooit tevoren. Vele leden van Levenslust hebben er dit seizoen extra werk van gemaakt. De open dag is dan heelaas niet doorgegaan maar de kleuren van Levenslust mogen er wezen ! Ja, hele fraaie combinaties trof onze huisfotograaf aan toen hij op uitnodiging van de redactie op pad ging met de opdracht: "breng de winnaars in beeld".

09 Insecten foto's

Arjan Hartog (tuinnummer 120) maakte van de zomer op zijn tuin deze mooie scherpe foto's van bloemen en insecten.

09 Rondje Levenslust in september

Ik maak met mijn camera zo nu en dan een rondje over het complex om wat mooie plaatjes te schieten. Hier het resultaat van de maand september.
A. Leeuwenburgh

10 Feestelijke afsluiting tuinseizoen Korenbloemlaan

De tuinders van de Korenbloemlaan hebben op 11 oktober het initiatief genomen om gezamenlijk het tuinseizoen af te sluiten. Onder het genot van een hapje en een drankje vond op de tuin 112 een gezellig samenzijn plaats. De tuinders bewezen met deze middag dat er naast moestuinieren ook tijd en aandacht voor elkaar is. Het was heel verrassend om naast de vluchtige daagse contacten eens wat rustiger met elkaar in gesprek te zijn en zo elkaar wat beter te leren kennen. Zeker voor herhaling vatbaar.
G.P. Kuipers

10 Paddenstoelen

Van tuinnummer 127 kregen we de volgende paddenstoelen foto's toegestuurd waarvoor hartelijk dank. Gemaakt op eigen tuin behalve de Vliegenzwam. Wil u meer weten over paddenstoelen kijk dan is op wiki/Paddenstoel_(schimmel).

Sponsor van Levenslust