1 december 2023
Fotopagina VVL
2011-03-15-vergadering
 

 
 
 
 
Vereniging 2011 03 Algemene Ledenvergadering 22 maart 2011

Voor aanvang van de algemene ledenvergadering op dinsdag 15 maart 2011 van onze Volkstuinvereniging Levenslust, werd er door "De Tuinheeren" een presentatie gegeven van hun tuingereedschap assortiment. Hun website verteld daarover het volgende:

"De Tuinheeren, twee mannen op leeftijd, welke voor het plezier een bedrijfje in topkwaliteit tuingereedschap hebben opgericht. De zware kleigrond in onze tuin was de aanleiding. Waar haal je echt goed tuingereedschap vandaan? Wie kan je een goed advies geven? Allemaal zaken waar wij tegenaan liepen toen we in 2001 een nieuwe tuin kregen. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot echte specialisten. We leveren onze producten veelal aan particulieren, maar ook aan hoveniers, planten kwekers, gemeentelijke groendiensten, knotploegen en boomverzorgers. We selecteren gereedschap waarvan je meteen voelt en ziet hoe goed het gemaakt is en waarmee men met veel plezier de tuin ingaat."

Hiervoor bleek zeker belangstelling te bestaan, vooral het handmatig vervaardigde gereedschap wat uit alle hoeken ter wereld gehaald werd. Van het geheel heb ik een aantal sfeer opnamen gemaakt.

Fons Wijnacker

Home > Vereniging 2011 > 03 Algemene Ledenvergadering
Terug

Sponsor van Levenslust