16 oktober 2021
Fotopagina Volkstuinvereniging Levenslust
Yousendit

 
 
 
 
  Foto's versturen met WeTransfer voor plaatsing op de Levenslust fotopagina 10 juli 2010

Heeft u erg veel foto's en ze zijn ook nog is vrij groot, zeg maar totaal meer dan 5 a 10 mb, dan kunt u ze beter in 1 keer als Zip-bestand verzenden.

Hier volgen de stappen die u moet volgen:

 1. Doe alle foto's die u wilt verzenden in 1 map.
 2. Maak van die ene map een zip bestand.
  Heeft u geen zip programma dan kunt u het gratis programma 7-zip downloaden ! U kunt 7-zip downloaden van www.7-zip.org/download.html. Kies daar de bovenste download optie en installeer het programma.
  Klik met de rechtermuiknop op het mapje met als de foto's die u wilt verzenden. Ga naar 7-zip > Add to archive. Klik vervolgens op OK en het (7-)zip bestand wordt gemaakt.
 3. Verzend het bestand via de website van YouSendIt WeTransfer
  3a. U gaat naar www.yousendit.com www.wetransfer.com
  3b. U vult daar het email adres in waar de tuinfoto's heen moeten namelijk:

  tuinfotos  dan het welbekende  @  en dan  volkstuinlevenslust.nl

  3c. Vul de overige gegevens in. Bij From uw eigen e-mail adres. Vervolgens bij subject het onderwerp bijvoorbeeld tuinfoto's en belangrijk bij message uw naam, tuinnummer en een beschrijving van de foto's.
  3d. U bladert naar het (7-)zip bestand wat u sojuist gemaakt heeft.
  3e. Vervolgens klikt u op verzenden. De foto's worden vervolgens verzonden naar de server van WeTransfer en de vereniging krijgt een e-mail dat er foto's opgehaald kunnen worden van de server.
  Dat is alles ! U hoeft verder nergens op te klikken op de website van WeTransfer. U hoeft zich NIET te registreren ofzo. Het is een gratis dienst.

Sponsor van Levenslust