3 juli 2022
Volkstuinvereniging Levenslust
Nieuwsbrief

 
 
 
 
Informatie Nieuwsbrief

In de nieuwsbrief wordt u op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen mbt de vereniging en het complex. Er wordt altijd even terug gekeken op de afgelopen periode en eventuele afspraken nog is op een rij gezet. Ook wordt er advies gegeven mbt tuinieren, bemesting, en bestrijding van ziektes en zo nu en dan wordt er iemand in het zonnetje gezet die belangrijk werk verrricht voor de vereniging of op een andere manier eruit springt.

De nieuwsbrief van Volkstuinvereniging Levenslust wordt uitgebracht in pdf formaat en per e-mail naar alle leden gestuurd die zich daarvoor hebben opgegeven. Ook is hij in gedrukte vorm af te halen in het tuinhuis en hij kan op deze pagina gedownload worden.

Actuele Nieuwsbrief - december 2021

In deze nieuwsbrief

  • Van de Voorzitter
  • Snoeien van bessen
  • Betreden van een ander zijn tuin
  • Kruiden
  • Redactie

Nieuwsbrief lezen

Contact met de redactie

Heeft u een vraag of opmerking voor de redactie van de nieuwsbrief of wilt u misschien wel redactielid worden of in andere vorm een bijdrage leveren aan de nieuwsbrief dan kunt u contact opnemen via het contactformulier.

Nieuwsbrief Archief

In het nieuwsbrief archief vindt u alle nieuwsbrieven van geheel 2007 t/m 2021. U kunt ze op het gemakje nog eens rustig nalezen en eruit halen wat voor u van belang of interessant is.

Nieuwsbrief ontvangen ?

Wilt u de nieuwsbrief van Levenslust per e-mail ontvangen. Geef dan even uw gegevens door via het contactformulier.

Redactielid worden ?

Het redactieteam van de nieuwsbrief is op zoek naar nieuwe leden. Als redactielid levert u een inhoudelijke bijdrage aan de nieuwsbrief. Kennis van tuinieren en alles wat daarbij komt kijken is een voordeel. Interesse (en tijd) ? Meld u aan of vraag meer informatie.

Sponsor van Levenslust