1 december 2023
Volkstuinvereniging Levenslust
Groeienbloei-oud
 

 
 
 
 
  Groei & Bloei-oud 26 juni 2010

Informatie over vereniging Groei & Bloei op Volkstuinvereniging Levenslust.

Vereniging Groei & Bloei op Volkstuinvereniging Levenslust

Ook vereniging Groei & Bloei is aanwezig op Volkstuinvereniging Levenslust doordat diverse enthousiaste leden van onze vereniging ook lid zijn van deze van deze club. Dit resulteert soms ook tot een samenwerking op verenigings niveau zoals bijvoorbeeld op de open dag. In de nieuwsbrief van juni 2007 kunt u onder andere lezen over "De Zaaituin" van Groei & Bloei op ons complex.

Groei & Bloei landelijk

Vereniging Groei & Bloei heeft landelijk 148 afdelingen die ieder diverse activiteiten organiseren bij u in de buurt. Meer hierover kunt u lezen op www.groei.nl.

Afdeling Walcheren

De Walcherse afdeling bestond vorig jaar 60 jaar wat gevierd werd met vele Jubileum activiteiten. Meer over de activiteiten van de afdeling Walcheren vindt u op haar eigen afdelings site: walcheren.groei.nl en nog dichter bij huis op de website van de dames van tuinnummer 143 www.zaaiclubwalcheren.nl.

Meer algemene informatie vindt u op de landelijke informatieve website van Groei & Bloei. Zowel groente kwekers en met name siertuin en natuur liefhebbers in het algemeen kunnen er hun hart ophalen. www.groei.nl.

Tijdschrift Groei & Bloei

Ook heeft vereniging Groei & Bloei een eigen tijdschrift genaamd Groei & Bloei. U kunt online een aantal pagina's van dit blad doorbladeren op www.groeienbloei.onlinetouch.nl en via deze link een gratis proefnummer aanvragen.

Er is 1 fotoalbum !
Bekijk het fotoalbum

Sponsor van Levenslust